Відділ освіти: обгрунтування закупівлі гороху сушеного, колотого
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі овочів оброблених (сухофрукти, горошок зелений тощо)
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі яєць курячих столових
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі сиру
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі молока
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі масла
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі круп
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі молочних продуктів
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі соків
Відділ освіти: обгрунтування закупівлі хліба
Кагарлицька БПЛ: обгрунтування закупівлі рентгенівської системи
Відділ освіти: обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі м`яса
Відділ освіти: обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі риби
Кагарлицька БПЛ: обгрунтування закупівлі послуги з ремонту і технічного обслуговування медичного обладнання
Відділ освіти: обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі «Кавун свіжий, діаметр плоду не менше 17 см, ДСТУ 3805, Груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246, Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сотру, від 4 см, ДСТУ 32